Crown Nation Forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

adidas continental 80 dames zwart
ken3jesse
#1 Posted : Friday, September 18, 2020 8:55:06 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 9/18/2020(UTC)
Posts: 4

Thanks: 0 times
Was thanked: 0 time(s) in 0 post(s)

De adidas supercourt dames zwart is een model dat court-stijl combineert met een moderne look. Een deel van de Three Stripes 'november-line-up bevat drie nieuwe kleuropties voor dames. Elk paar is gemaakt met mesh bovenwerk van leer en/of suède overlays met contrasterende accenten. Andere details zijn golvende zijwanden, een gespleten buitenzool met een extra set gekleurde veters.
adidas Originals heeft de adidas nite jogger heren wit toegevoegd aan zijn steeds groter wordende 'Pride Pack'. Door elke kleur van de alomtegenwoordige vlag van Gilbert Baker te gebruiken, is deze Nite Jogger een luchtige maar doordachte eerbetoon aan de LGBTQ + -trots, en voegt hij ook een hele reeks speciale details toe om zijn inspiratie nog verder naar huis te brengen.
De adidas zx flux dames zwart goud van adidas Originals, voor het eerst uitgebracht in 1984, is ontstaan ​​vanuit het idee dat hardlopers een verscheidenheid aan schoenen nodig hebben, afhankelijk van het type run, ondergrond of training dat ze wilden bereiken. Adidas Golf nam al die bedoelingen ter harte en paste deze mentaliteit aan om de ZX 8000 Golf te creëren door alles in te pakken wat een golfer nodig zou hebben om er niet alleen stijlvol uit te zien, maar hem ook de tractie en prestaties te geven die ze de hele ronde nodig hebben. Het silhouet is ook geïnspireerd op het ontwerp en de kleurinspiratie van de originele ZX 8000-hardloopschoen die voor het eerst werd uitgebracht in 1989.
De adidas continental 80 dames zwart, een van de lifestyle broers en zussen van de Originals-familie die onlangs in Pharrells nieuwste Hu-capsule te zien was, is terug voor een nieuwe release gericht op het meer algemene publiek. Met zijn crèmekleurige buitenkant krijgt het silhouet nu een meer klassieke benadering door het uiterlijk van de immer populaire witte en groene Stan Smith-colorway na te bootsen. Het bovendeel, dat meestal volledig in leer is opgebouwd, is constructief gemodificeerd met een meerderheid van canvas en kleinere hoeveelheden leren overlays die op de voorvoet en keel zijn aangebracht, allemaal in een engelachtige witte kleur. Hoewel de kleurblokkering niet het originele "Fairway Green" behelst dat is geassocieerd met het eerder genoemde model uit de jaren 60, is een donkerdere "Collegiate Green" -tint gecoat langs de Trefoil-branding, tong/hiellipjes en het loopvlak om een ​​soortgelijk uiterlijk op te roepen en voelen.
https://www.alldaycomfor.com/
jiuer7845
#2 Posted : Thursday, August 12, 2021 9:38:29 PM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 10/6/2020(UTC)
Posts: 28
Location: saasas

Thanks: 0 times
Was thanked: 0 time(s) in 0 post(s)
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

FlatEarth Theme by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Powered by YAF 1.9.4 | YAF © 2003-2010, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.222 seconds.